O tvrtki

Specijalizirana internet trgovina za prodaju potrošnog materijala za profesionalnu upotrebu.

Nudimo Vam odabir udarnih artikala robe široke potrošnje za vaše potrebe, a uz komfor online kupovine dostupan je gdje god se nalazili, 24 sata dnevno po najkonkurentnijim cijenama na tržištu.

Global Distri je dinamičan i inovativan poslovni sustav koji svojim klijentima želi omogućiti kvalitetne, cjenovno konkurentne i inovativne proizvode robe široke potrošnje.

Želimo biti oni koji stvaraju i oblikuju trendove kupnje, cilj nam je svojim kao i novim budućim kupcima biti najpoželjniji dobavljač.

Svjesni smo da poslovni uspjeh ovisi utoliko koliko kvalitetan proizvod ili uslugu možete ponuditi klijentu, a da ste pri tome nadmašili konkurenciju te zadržali konkurentnost cijene.

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je zajednička svakodnevna misija.

Promišljena strategija, fleksibilnost i snažni brandovi uporišta su našeg uspješnog razvoja i poslovnog rasta.

U skladu sa strategijom konstantno mijenjamo i unaprjeđujemo znanja i vještine naših zaposlenika te im na raspolaganje stavljamo tehnologije koje razvijaju i potiču napredak i inovativnost u trgovini.

Tradicionalnu trgovinu umrežili smo s digitalnim procesima te uveli paletu naprednih digitalnih usluga donedavno savim apstraktnih na ovom tržištu a sve kako bi naš asortiman približili krajnjem kupcu i olakšali mu dostupnost i raznolikost asortimana te jedan sasvim drugi ugođaj kupovine.

Neprestano tražimo nove prilike kako bismo proširili svoj prodajni asortiman i tako pružili svojim potrošačima u Hrvatskoj što veći izbor.