GDPR usklada

Poštovana korisnice / Poštovani korisniče,

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da je Global Distri d.o.o. poduzeo, te konstantno unapređuje sve potrebne radnje kako bi Vaši podaci bili sigurni.

Ugovorne strane suglasno utvrđuju da će se dokumenti i informacije vezane za Ugovor o kupnji i njegovu realizaciju, kao i dokumenti i informacije vezane za drugu ugovornu stranu i njeno poslovanje koje je jedna ugovorna strana primila u bilo koje vrijeme od druge strane na bilo koji način, smatrati poslovnom tajnom i da se kao takve neće otkrivati ili učiniti dostupnima trećim stranama niti koristiti u svrhe koje prelaze okvire izvršenja ugovora o kupnji.

Ova odredba se ne primjenjujena informacije koje Global Distri daje Dostavnoj službi i službi računovodstva i financija.

Svi podaci koje koristimo su zaštićeni po najvišim standardima zaštite osobnih podataka i iste ne dijelimo, osim kada je to nužno kako bi izvršili traženu uslugu prema vama.

  • Primjerice, s dostavnom službom dijelimo vaše naznačeno ime, adresu dostave i broj telefona, kako bismo mogli isporučiti vašu narudžbu.
  • Kao i informacije koje dajemo službi koja pruža financijsko -računovodstvene usluge

 

Naša global distri internet trgovina usmjerena je na vas. Kupac nam je uvijek na prvom mjestu, što potvrđuje velik broj stalnih kupaca, naše višegodišnje uspješno poslovanje te uvijek prisutna korisnička podrška koja rado odgovara na sve upite.

Kako bismo nastavili uspješnu suradnju, ovim putem obraćamo vam se zbog informiranja o zaštiti vaših osobnih podataka koje dijelite s nama. Zaštita vaših osobnih podataka nam je izuzetno važna i želimo dijeliti i uživati s vama međusobno povjerenje kako bismo uvijek bili tu za vas.

 

U Općim uvjetima poslovanja i Izjavi o privatnosti, koju možete pronaći na našoj stranici, jasno i transparentno smo objasnili na koji način koristimo vaše podatke i kako možete njima upravljati u svakom trenutku.

 

Vaše zadovoljstvo našim uslugama nam je vrlo bitno te se radi toga trudimo kroz naše marketinške promocije i kanale ponuditi sadržaj kreiran za vas, kako bi udovoljili vašim željama i potrebama za proizvodima i uslugama.

 

Prijavu na primanje naših obavijesti o proizvodima i akcijama smo pojednostavili, kao i odjavu – najlakši način je da na dnu svake obavijesti kliknete na naznačeni link kojim ćete automatski biti izbrisani s liste primatelja obavijesti. Ukoliko ste naš kupac, isto tako u svakom trenutku možete brisati podatke koje dijelite s nama – prijavom našoj službi za korisnike 24/7, pozivom prema našoj Podršci kupcima ili slanjem e-maila na globaldistri@globaldistri.com.hr

 

Za obavljanje kupnje u global distri internet trgovini i primanje obavijesti o proizvodima i uslugama, nužna je vaša suglasnost s Općim uvjetima poslovanja i Izjavom o privatnosti te je važno naglasiti da ukoliko se ne slažete s navedenim dokumentima, trebali biste prestati koristiti naše usluge do 25.05.2018.

 

Ukoliko imate ikakvih pitanja, komentara o ovoj objavi ili želite da prestanemo koristiti vaše osobne podatke, molimo vas da pošaljete e-mail našem timu za zaštitu osobnih podataka na globaldistri@globaldistri.com.hr

Svakako nam se možete javiti i pismom na adresu: global distri, Franza Liszta 10, 10430 Samobor

Hvala vam na vašem vremenu i povjerenju.

Global Distri, Vaš izvor potrošnog materijala