Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Ugovorne strane sklapanjem Ugovora o kupnji suglasno utvrđuju da će se dokumenti i informacije vezane za Ugovor o kupnji i njegovu realizaciju, kao i dokumenti i informacije vezane za drugu ugovornu stranu i njeno poslovanje koje je jedna ugovorna strana primila u bilo koje vrijeme od druge strane na bilo koji način, smatrati poslovnom tajnom i da se kao takve neće otkrivati ili učiniti dostupnima trećim stranama niti koristiti u svrhe koje prelaze okvire izvršenja ugovora o kupnji.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Svi podaci koje koristimo su zaštićeni po najvišim standardima zaštite osobnih podataka i iste ne dijelimo, osim kada je to nužno kako bi izvršili traženu uslugu prema vama.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:

Računovodstvo i dostavna služba

Dijelimo podatke s našim računovođama za porezne svrhe. Na primjer, dijelimo fakture koje izdajemo i primamo kod naših računovođa u svrhu popunjavanja poreznih prijava i računa na kraju godine. S dostavnom službom dijelimo vaše naznačeno ime, adresu dostave i broj telefona, kako bismo mogli isporučiti vašu narudžbu.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail, te dodatno ako je navedeno telefonski broj i tvrtka.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, broj telefona.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje privole
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici. Također nas možete kontaktirati i telefonom koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu adresu koja je navedena na web stranici.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere.

Naša internet trgovina usmjerena je na Vas. Kupac nam je uvijek na prvom mjestu, što potvrđuje velik broj stalnih kupaca, naše višegodišnje uspješno poslovanje te uvijek prisutna korisnička podrška koja rado odgovara na sve upite.

Kako bismo nastavili uspješnu suradnju, ovim putem obraćamo vam se zbog informiranja o zaštiti vaših osobnih podataka koje dijelite s nama. Zaštita vaših osobnih podataka nam je izuzetno važna i želimo dijeliti i uživati s vama međusobno povjerenje kako bismo uvijek bili tu za vas.

U Općim uvjetima poslovanja i Izjavi o privatnosti, koju možete pronaći na našoj stranici, jasno i transparentno smo objasnili na koji način koristimo vaše podatke i kako možete njima upravljati u svakom trenutku.

Vaše zadovoljstvo našim uslugama nam je vrlo bitno te se radi toga trudimo kroz naše marketinške promocije i kanale ponuditi sadržaj kreiran za vas, kako bi udovoljili vašim željama i potrebama za proizvodima i uslugama.

Prijavu na primanje naših obavijesti o proizvodima i akcijama smo pojednostavili, kao i odjavu – najlakši način je da na dnu svake obavijesti kliknete na naznačeni link kojim ćete automatski biti izbrisani s liste primatelja obavijesti. Ukoliko ste naš kupac, isto tako u svakom trenutku možete brisati podatke koje dijelite s nama – prijavom našoj službi za korisnike 24/7, pozivom prema našoj Podršci kupcima ili slanjem e-maila na globaldistri@globaldistri.com.hr

Za obavljanje kupnje u Global Distri internet trgovini i primanje obavijesti o proizvodima i uslugama, nužna je vaša suglasnost s Općim uvjetima poslovanja i Izjavom o privatnosti.

Ukoliko imate ikakvih pitanja, komentara o ovoj objavi ili želite da prestanemo koristiti vaše osobne podatke, molimo vas da pošaljete e-mail našem timu za zaštitu osobnih podataka na globaldistri@globaldistri.com.hr

Svakako nam se možete javiti i u pismenom obliku na adresu: Global Distri d.o.o., Franza Liszta 10, 10430 Samobor

Hvala vam na vašem vremenu i povjerenju.

Global Distri